صندوق طلای کهربا، ارزشمند تر از طلا!

بررسی پرتفوی صندوق سرمایه گذاری اهرم در آذر 1401

بررسی پرتفوی صندوق سرمایه گذاری اهرم در آذر 1401

صندوق‌های سرمایه‌گذاری

اهرم به عنوان بزرگ ترین صندوق سهامی قابل معامله، با خاصیت اهرمی خود توانسته نگاه سهامداران بازار سرمایه را به خود معطوف کند. در این مقاله پرتفوی سرمایه گذاری صندوق اهرم نماد اهرم در آذر 1401 را بررسی می کنیم.

فملی، بزرگ ترین سهم پرتفوی اهرم

بزرگ ترین سهم های صندوق اهرم به ترتیب: فملی وغدیر فولاد  و رمپنا هستند.مهم ترین نکته ای که در نگاه اول متوجه می شویم، اختصاص حدود 15% از پرتفو به 2 سهم فولاد و فملی است. 2 سهمی که از کم ریسک ترین و بزرگ ترین سهم های بازار هستند.هم چنین در این پرتفو سعی شده است که از تمامی صنایع بزرگ بازار مثل بانک، سرمایه گذاری، شیمیایی، پتروشیمی و فلزات در پرتفو خریداری شود.

پرتفوی صندوق اهرم

اهرم در آذر ماه 1401 از سهم های زگلدشت و کیسون خارج شده است. هم چنین در این ماه به سهم های آسیا، پکویر، وتوشه، درازک، شیراز، شاراک و شپاس نیز به تازگی ورود کرده است.

پرتفوی صندوق سرمایه گذاری اهرم

غیر از ورود به سهم های جدید، مهم ترین خرید های اهرم در مهر ماه: فملی، وصندوق، جم، رمپنا، ومهان، نوری، صبا و واتی بوده اند.به نظر می رسد که اهرم نگاه خاصی به سهم های بزرگ بازار به خصوص فملی دارد.

چینش پرتفوی اهرم هم چنین اهرم در مهر ماه در نمادهای مارون و حآفرین فروشنده بوده است.

بازدهی خوب اهرم

با مقایسه بازدهی صندوق های مختلف با شاخص کل و هم وزن در پاییز 1401، متوجه پیشتازی صندوق اهرم با 20% بازدهی در بازه 3 ماهه پاییز 1401 می شویم.دلیل این بازدهی و پیشتازی بین صندوق های سهامی را می توان خاصیت اهرمی این صندوق دانست.

صندوق اهرمی چیست؟

برای توضیح دلایل احتمالی استقبال سرمایه گذاران از این صندوق سهامی، خوب است ابتدا این صندوق را بهتر بشناسیم. صندوق های اهرمی از نوع صندوق های سهامی است ولی با این تفاوت که از دو نوع واحد برای سرمایه گذاری ایجاد میشود.صندوق های اهرمی به افرادی که قصد دارند با پذیرش ریسک بیشتر وارد بازار سهام شوند این امکان را می دهد که با بهره گیری از بسیاری از مزایای صندوق های سرمایه گذاری اعم مدیریت حرفه ای پورتفوی و نقد شوندگی بالا، از ابزار اهرم نیز برخوردار شوند. صندوق های اهرمی دو نوع واحد برای سرمایه گذاری دارند که برای دو گروه از سرمایه گذاران با دو هدف و رویکرد متفاوت است. یک دسته واحد های عادی و یک دسته واحد های ممتاز است.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا!

متن جستجو باید حداقل 3 حرف باشد.