خرید بیمه تکمیلی با پوشش ویزیت و دارو‌ از کاریزما بیمه

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی؛ هر آنچه که باید بدانید!

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی؛ هر آنچه که باید بدانید!

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی
بیمه

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی، یکی از پوشش‌های اختیاری در بیمه تکمیلی است. بیمه درمان تکمیلی ابزاری است که هزینه‌های درمانی که بیمه پایه پوشش نمی‌دهد را جبران می‌کند. یکی از ویژگی‌های جذاب بیمه درمان، پوشش ویزیت آنلاین با بیمه تکمیلی است که در این مقاله از کاریزما لرنینگ به داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی می‌پردازیم. در ادامه با همراه باشید.

آیا بیمه تکمیلی هزینه ویزیت را میدهد؟

مهمترین سوالی که برای افراد هنگام خرید بیمه تکمیلی پیش می‌آید این است که “ایا بیمه تکمیلی پول دارو میده؟” بله؛ اما مقدار و پوشش‌های آن به نوع بیمه و شرایط قرارداد بستگی دارد. در حالت کلی تمامی بیمه‌های تکمیلی بخشی از هزینه ویزیت پزشک عمومی و متخصص را پرداخت می‌کنند.

هزینه ویزیت پزشک عمومی، جراح و متخصص، توسط سازمان نظام پزشکی مشخص می‌شود. شرکت‌های بیمه نیزهمین مبالغ را به عنوان سقف پرداختی حق بیمه در نظر می‌گیرند. این در صورتی است که اگر به پزشکی مراجعه کنید که ویزیت بالاتری نسبت به نرخ مصوب داشته باشد، بیمه تکمیلی این مابه‌التفاوت را پرداخت نمی‌کند. اگر برای ویزیت و معالجه به مرکز درمانی مراجعه کنید که تحت پوشش بیمه تکمیلی نیست، با ارائه نسخه دارای مهر توسط پزشک معالج، می‌توان سقف پوشش را دریافت کرد.

جدول نرخ ویزیت پزشکان در سال 1403

تعرفه ویزیت پزشکان در سال 1403 با افزایش 35 درصدی نسبت به سال گذشته است. هزینه ویزیت پزشک عمومی، جراح و متخصص، توسط سازمان نظام پزشکی مشخص می‌شود. نرخ ویزیت پزشکان و متخصصان در بخش خصوصی در جدول زیر آورده‌شده است.

جدول نرخ ویزیت پزشکان در سال 1403

دارو شامل بیمه تکمیلی میشود؟

داروها به سه دسته عمومی، تخصصی و آزاد تقسیم می‌شوند. برخی از داروها تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند و برخی دیگر باید به صورت آزاد تهیه شوند.سقف داروها تحت پوشش بیمه تکمیلی، با توجه به سقف تعهد درج شده در بیمه‌نامه به بیمه‌گذاران پرداخت می شود. به عنوان مثال داروهای سرماخوردگی و مسکن که اغلب یه صورت افراطی استفاده می‌شوند از پوشش بیمه تکمیلی خارج شدند و باید به صورت آزاد خریداری شوند. به این نکته توجه کنید که داروهای خارجی تحت پوشش کامل نیستند و هزینه معادل با نسخه ایرانی آنها به بیمه‌گذار پرداخت می‌شود.

همانطور که در مقاله “بیمه تکمیلی چیست” گفتیم تمامی بیمه‌ها دارای حق فرانشیز هستند. سایر داروها نیز دارای درصدی حق فرانشیز بیمه تکمیلی هستند. یعنی درصدی از مبلغ آن توسط شرکت بیمه و مابقی به عهده بیمه‌گذار است. بنابراین پیشنهاد می‌شود که شرایط، قوانین و قراردادهای مربوط به هر شرکت بیمه قبل از خرید را بررسی کنید.

خرید بیمه تکمیلی از کاریزما بیمه با پوشش ویزیت و دارو‌

خرید بیمه تکمیلی از کاریزما بیمه با پوشش ویزیت و دارو، فرصتی مناسب برای افرادی است که به دنبال کاهش هزینه‌های درمانی هستند. با این بیمه، می‌توان از پوشش‌های کامل برای هزینه‌های ویزیت پزشکان و داروهای تجویزی برخوردار شوید و با آرامش خاطر بیشتری از خدمات درمانی استفاده کنید. کاریزما بیمه با ارائه بهترین طرح‌های بیمه‌ای، به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی و با قیمتی مناسب، از پوشش‌های گسترده بهره‌مند شوید و هزینه‌های پزشکی خود را مدیریت کنید.

خرید بیمه تکمیلی از کاریزما بیمه با پوشش ویزیت و دارو‌

چه داروهایی شامل بیمه تکمیلی میشود؟

تمامی بیمه‌‌های تکمیلی، داروهایی که توسط سازمان غذا و دارو تایید شده‌اند را پوشش می‌دهند. در این شرایط، ابتدا بیمه پایه سهم خود را از هزینه درمان، پرداخت می‌کند و مابقی هزینه‌ها توسط بیمه تکمیلی پوشش داده می‌شود. در حال حاضر 1953 قلم دارو تحت پوشش این بیمه‌نامه قرار دارند. لیست داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی به این صورت است که داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی در ابتدا باید توسط پزشک معتبر تایید شود. همچنین اگر دارو خارجی باشد، هزینه داروی ایرانی معادل آن توسط بیمه پرداخت می‌شود. در بیمه سامان، علاوه‌بر پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی، می‌توان با پرداخت حق بیمه بیشتر، داروهای آزاد و تخصصی را نیز به پوشش‌های بیمه‌ای اضافه کرد. البته برای بهره‌مندی از این امکانات خاص، داشتن پرونده درمانی ضروری است.

موارد تحت پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی در حالت کلی شامل موارد زیر است:

  • هزینه ویزیت پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص
  • دارو‌های تحت پوشش بیمه تکمیلی
  • خدمات اورژانس به جز بستری
  • انواع تزریق و سرم درمانی

داروها در حالت کلی به دو دسته داروهای بدون نسخه (OTC) و داروهای نیازمند نسخه تقسیم می‌شوند. داروهای بدون نسخه، قرص‌ها و شربت‌هایی هستند که قیمت پایینی دارند و مصرف آن‌ها بسیار رایج است. تعداد داروهای بدون نسخه حدود 79 قلم است. داروهای بدون نسخه که می‌توان آن‌ها را به راحتی از داروخانه تهیه کرد، در لیست داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار ندارند و توسط بیمه تکمیلی نیز پوشش داده نمی‌شوند.

نکته‌ای که باید توجه داشت این است که طبق قوانین، اگر پزشکی مصرف داروی بدون نسخه را برای کودکان زیر 12 سال تجویز کند، می‌توان از طریق ارائه نسخه به شرکت بیمه، هزینه داروی بدون نسخه را دریافت کرد.

سقف ویزیت بیمه تکمیلی چقدر است؟

داروهای عمومی مانند قرص‌ و شربت‌ که در لیست داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند، در شرکت‌‌های بیمه‌ای سقف تعهدات متفاوتی دارند. سقف ویزیت دارو در بیمه تکمیلی به نوع بیمه و میزان پوشش انتخابی افراد تعیین می‌شود؛ به همین علت نمی‌توان سقف مشخصی برای آن تعیین کرد. کمترین میزان پوشش هزینه ویزیت و دارو توسط شرکت های بیمه تکمیلی 100 هزار تومان تا 200 هزار تومان است و بیشترین میزان پوشش هزینه دارو و ویزیت از 1 میلیون الی 10 میلیون تومان است.

میزان هزینه پوشش ویزیت بیمه تکمیلی

سقف تعهدات پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی سامان

در بیمه تکمیلی انفرادی سامان میزان فرانشیز این پوشش ۱۰ درصد است. فرد بیمه شده می تواند هر کدام از طرح های پیشنهادی را انتخاب کرده و خریداری نماید. برای اطلاعات بیشتر از لیست داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی سامان به کاریزما بیمه مراجعه کنید.

جدول تعهدات بیمه سامان

برای خرید انواع بیمه تکمیلی با پوشش‌های ویزیت و دارو از کاریزما بیمه روی دکمه زیر کلیک کنید تا از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند شوید.

خرید آنلاین بیمه تکمیلی

لیست داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی

داروهای تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی شامل فهرست رسمی داروهای مجاز و تایید شده از سازمان غذا و دارو وابسته به وزارت بهداشت کشور هستند. همانطور که گفتیم داروهای بدون نسخه (OTC) که برای دریافت آن‌ها نیازی به نسخه پزشک نیست، معمولاً در لیست داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نمی‌گیرند. این داروها، شامل مسکن‌هایی مانند استامینوفن، داروهای سرماخوردگی، ویتامین‌ها و مواد ضدعفونی‌کننده، به دلیل عوارض کم و استفاده گسترده، به صورت آزاد از داروخانه‌ها قابل خرید هستند.

با این حال، برخی از داروهای مجاز اعلام‌شده توسط وزارت بهداشت به‌ طور کامل تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیستند و تنها بخشی از هزینه آن‌ها با عنوان “سهم سازمان” پوشش داده می‌شود. در فاکتورهای خرید دارو از داروخانه‌ها، می‌توان این سهم سازمان را برای هر دارو مشاهده کرد. همچنین هزینه داروهای خارجی براساس تعرفه معادل داروی ایرانی آن توسط بیمه تأمین اجتماعی محاسبه و پرداخت می‌شود.

link مقاله پیشنهادی : هزینه آزمایش با بیمه تکمیلی در سال 1403 چقدر است؟

چه داروهایی تحت پوشش بیمه نیستند؟

همانطور که گفته شد 79 قلم از داروهای معمولی مانند استامینوفن، قرص‌های سرماخوردگی سبک که قیمت بالایی ندارند از پوشش بیمه تکمیلی خارج می‌شود. هزینه‌های مربوط به این داروها که تاثیر خاصی در اقتصاد خانواده‌ها ندارند به داروهای ضروری بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده‌ می‌شود. لازم به ذکر است که مکمل‌های غذایی که هیچ تاثیری بر درمان ندارند و قیمت آنها توسط تولیدکنندگان، واردکنندگان تعیین می‌شوند و نرخ آنها چندین برابر قیمت واحد دارو در بازار سلامت کشور است، تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند.

پوشش هزینه مکمل های غذایی در بیمه تکمیلی

نحوه دریافت هزینه دارو از شرکت بیمه 

پس از دریافت هزینه دارو و هزینه ویزیت آنلاین با بیمه تکمیلی، می‌توان به یکی از شعب پرداخت خسارت شرکت بیمه مراجعه کرد. در قدم بعدی می‌توان با ارائه مدارک لازم، هزینه‌های درمانی تا سقف تعهد شرکت بیمه را دریافت کرد. در حال حاضر امکان ارسال تصاویر اسناد و مدارک پزشکی از طریق سایت نیز وجود دارد.

link مقاله پیشنهادی : بیمه چیست به زبان ساده + اصطلاحات بیمه ای

مدارک مورد نیاز برای دریافت هزینه دارو از بیمه تکمیلی

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از مراجعه، با شرکت بیمه‌گر خود تماس بگیرید و لیست مدارک مورد نیاز را استعلام کنید. در حالت کلی مدارک مورد نیاز برای دریافت هزینه‌های ویزیت و دارو از بیمه تکمیلی به شرح زیر است:

مدارک موردنیاز برای دریافت هزینه دارو از بیمه تکمیلی

چکیده‌ای از پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی

در نهایت، پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی می‌تواند یک پشتوانه قدرتمند در برابر هزینه‌های سنگین درمانی باشد تا افراد با خیال آسوده به درمان و سلامت خود بپردازند. انتخاب بیمه تکمیلی مناسب از کاریزما بیمه، علاوه‌ بر ارائه پوشش‌های متنوع و کاربردی، می‌تواند راهکاری موثر برای مدیریت بهتر هزینه‌های پزشکی و حفظ سلامت خانواده باشد.

سوالات متداول

بله؛ از اصلی‌ترین خدمات و پوشش‌های بیمه تکمیلی؛ جبران هزینه‌های ویزیت و دارو است.

پوشش ویزیت و دارو‌ در بیمه تکمیلی شامل هزینه ویزیت پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص، دارو‌های تحت پوشش بیمه تکمیلی، خدمات اورژانس به جز بستری و انواع تزریق و سرم درمانی​ است.

79 قلم از داروهای معمولی مانند استامینوفن، قرص‌های سرماخوردگی سبک که قیمت بالایی ندارند از پوشش بیمه تکمیلی خارج می‌شود.​ همچنین ​مکمل‌های غذایی که هیچ تاثیری در روند درمان ندارند تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا!

متن جستجو باید حداقل 3 حرف باشد.