صندوق طلای کهربا، ارزشمند تر از طلا!

شناسایی ارزهای مستعد رشد؛ ماموریت غیرممکن!

شناسایی ارزهای مستعد رشد؛ ماموریت غیرممکن!

شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد
ارزهای دیجیتال

شناسایی ارزهای مستعد رشد یکی از بهترین رویکردها برای سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال است. این کار در نگاه اول ساده به‌نظر می‌رسد، چراکه بسیاری از افراد این تصور را دارند که با خرید ارزهای دیجیتال مستعد رشد، می‌توانند ره صد ساله را در مدت زمان کوتاهی طی کنند و سرمایه‌ی خود را چندین برابر کنند!

اما سوال اول اینجاست که ارز مستعد رشد به کدام ارزها گفته می‌شود؟ و اصلاً چگونه باید این ارزها را شناسایی کنیم؟

با جستجوی این سوال در اینترنت به مقالات زیادی می‌رسیم که هر کدام یک سری ارزها را معرفی کرده‌اند و آن‌ها را مستعد رشد می‌دانند. اما اینجا در کاریزما لرنینگ قصد داریم ماهی‌گیری ارزهای دیجیتال را آموزش دهیم و رویکردی را برای شما توضیح دهیم که تاریخ انقضاء ندارد و همیشه می‌توانید با این روش، ارزهای دیجیتال خوب را شکار کنید!

این مطلب را با ما پیش بیایید.

نحوه شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد

برای شناسایی رمز ارزهای مستعد رشد باید دنبال نشانه‌ها باشیم. اما چه نشانه‌هایی؟

برای مثال، اخبار جنگ همیشه تاثیر منفی بر بازار سرمایه دارد و باعث ریزش سهام و حتی اعمال محدودیت از طرف سازمان‌های ناظر می‌شود. بنابراین، هرگاه خبری از جنگ شنیده می‌شود، به احتمال زیاد باید منتظر ریزش بازار سهام و بالا رفتن ارزش طلا باشیم.

در ارزهای دیجیتال نیز داستان به همین صورت است. برای شناسایی ارزهای انفجاری، باید دنبال نشانه‌های مخصوص و مرتبط با این بازار باشیم. تعداد این نشانه‌ها کم نیست؛ حتی خبر آزاد شدن چانگپنگ ژائو (Changpeng Zhao) (میرعامل صرافی بایننس) از زندان هم بر بازار کریپتو تاثیرگذار است!

اما در مورد نشانه‌هایی که برای شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد باید دنبال آن‌ها باشیم … تصمیم داریم در ادامه 10 نشانه را معرفی کنیم که با دنبال کردن آن‌ها می‌توانید ارزهای دیجیتال مستعد رشد را راحت شناسایی کنید. این 10 نشانه را با هم بررسی می‌کنیم.

به‌طور کلی، رمزارزها یا بهتر است بگوییم پروژه‌هایی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعال هستند و ویژگی‌های زیر را دارند، به احتمال خیلی زیاد، در آینده رشد خوبی خواهند داشت.

1. پروژه‌هایی که در هکتون‌ها شرکت می‌کنند.

لغت «هکتون» (Hackathon)، از دو کلمه‌ی هک (Hack) و ماراتن (Marathon) گرفته شده است و یک رویداد بزرگ برنامه‌نویسی است که در آن توسعه‌دهنده‌ها دور هم جمع می‌شوند و هدف آن‌ها این است که راه حل‌های جدیدی برای چالش‌های مختلف پیدا کنند تا پروژه‌های بزرگ تکمیل شوند.

پروژه‌های ارز دیجیتال که در هکتون‌ها شرکت می‌کنند، احتمالاً توکن‌هایشان رشد خوبی در آینده خواهند داشت. شرکت در هکتون یعنی پروژه‌ی ارز دیجیتال دغدغه حل یک چالش را دارد.

برطرف شدن چالش یعنی بازار ارزهای دیجیتال یک قدم توسعه می‌یابد و یک مشکل برطرف می‌شود. در نتیجه، قطعاً توکن پروژه‌ای که توانسته چالش را حل کند، ارزشمند خواهد شد.

چطور پروژه‌هایی که هکتون‌ها شرکت می‌کنند را پیدا کنیم؟

برای پیدا کردن این پروژه‌ها، در کنار جستجو در اینترنت، می‌توانید از دو وب‌سایت زیر نیز استفاده کنید:

  • gitcoin.co
  • dorahacks.io

در این دو وب‌سایت می‌توانید هکتون‌ها و پروژه‌هایی را پیدا کنید که هم‌اکنون در حال توسعه هستند و می‌خواهند چالشی را حل کنند. با بررسی هر پروژه، می‌توانید اهمیت آن، میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده روی آن پروژه و چالشی که به دنبال حل آن است را پیدا کنید.

اگر پروژه از دید شما ارزشمند است، حتماً آن را جایی یادداشت کنید و منتظر توکن آن باشید. معمولاً روال به این صورت است که ابتدا پروژه‌ها اصطلاحاً لانچ یا اجرا می‌شوند و پس از مدتی توکن خود را ارائه می‌دهند. هرچه پروژه بیشتر توسعه یابد و جلو برود، توکن آن نیز ارزشمندتر می‌شود.

ارتباط هکتون ها و شناسایی ارزهای مستعد رشد

2. پروژه‌هایی که جذب سرمایه می‌کنند.

سرمایه‌گذاران خطرپذیر یا VCها (Venture Capital) در حوزۀ کریپتو نیز فعال هستند و روی پروژه‌های کوچک کریپتویی که تصور می‌شود پتانسیل رشد زیادی در بلندمدت دارند، سرمایه‌گذاری می‌کنند.

این سرمایه‌گذارها که عموماً بانک‌ها، افراد ثروتمند و موسسات مالی هستند، ریسک زیادی را به جان می‌خرند و روی پروژه‌های کوچک سرمایه‌گذاری می‌کنند، اما در صورت موفقیت پروژه، سود زیادی، شاید چندین برابر سرمایه‌گذاری خود کسب می‌کنند و کنار می‌روند.

پس اگر یک پروژه ارز دیجیتال بتواند از سرمایه‌گذار جذب کند، می‌توانیم نتیجه بگیریم که احتمالاً یک ارز دیجیتال مستعد رشد را شناسایی کرده‌ایم. اما از کجا بفهمیم VCها روی چه پروژه‌هایی سرمایه‌گذاری کرده‌اند؟

چگونه پروژه‌هایی که سرمایه جذب می‌کنند را پیدا کنیم؟

برای اینکه بفهمیم سرمایه‌گذارها روی چه پروژه‌هایی در حال حاضر سرمایه‌گذاری کرده‌اند، می‌توانیم از سایت‌های زیر استفاده کنیم:

  • cryptorank.io
  • coincarp.com
  • crypto-fundraising.info

در سایت‌های بالا وارد بخش “Fundraising” (جذب سرمایه) شوید و پروژه‌هایی که در حال جذب سرمایه هستند را مشاهده کنید. همچنین، این امکان وجود دارد که فیلتر مختلف را اعمال کنید و برای مثال، پروژه‌هایی را پیدا کنید که در حوزۀ هوش مصنوعی (AI) فعالیت می‌کنند، یا سرمایه‌ی مورد نیازشان بیشتر از یک مقدار مشخص است.

پروژه های کریپتویی در حال جذب سرمایه برای شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد

3. توکن‌هایی که در پرتفوی سرمایه‌گذاران بزرگ هستند.

فرض کنید یک شخص مهم مانند ایلان ماسک اعلام کند طرفدار سرسخت بیت‌کوین است. قطعاً قیمت بیت‌کوین افزایش می‌یابد، چراکه عده‌ی زیادی به‌واسطه‌ی اعتقاد به شخص ایلان ماسک، سراغ خرید بیت‌کوین می‌روند.

اکنون می‌خواهیم این موضوع را بسط دهیم و توکن‌هایی را پیدا کنیم که سرمایه‌گذارهای بزرگ روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند. توکن‌هایی که در سبد سهام (پرتفوی) این سرمایه‌گذارها هستند، قطعاً ارزش زیادی دارند یا در آینده پیدا می‌کنند. به این سرمایه‌گذاران بزرگ در دنیای کریپتو، «نهنگ» نیز می‌گویند.

بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران چه افراد و سازمان‌هایی هستند؟

در تصویر زیر می‌توانید لیستی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذارها در حوزۀ ارزهای دیجیتال را مشاهده کنید:

بزرگترین سرمایه گذاران حوزه کریپتو

اکنون که سرمایه‌گذارهای بزرگ را می‌شناسیم، نوبت این است که بررسی کنیم این افراد و سازمان‌ها روی چه پروژه‌ها و توکن‌هایی سرمایه‌گذاری کرده‌اند. توجه داشته باشید که بعضی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های خاص سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ برای مثال “Animoca Brands” همواره روی پروژه‌های بازی مبتنی بر بلاکچین و ارزهای دیجیتال متمرکز است.

به وب‌سایت‌های زیر مراجعه کنید:

  • messari.io
  • coinlaunch.space
  • coincarp.com
  • cryptorank.io
  • grayscale.com

در این وب‌سایت‌ها وارد بخش “Investor” شوید تا سبد سرمایه‌گذاری غول‌های بازار کریپتو را مشاهده کنید. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که ببینید این سرمایه‌گذارها در کدام حوزه‌ی ارز دیجیتال بیشتر سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

برای مثال، وارد سایت coincarp.com می‌شویم و به بخش مربوطه مراجعه می‌کنیم. از میان سرمایه‌گذارها “Coinbase Ventures” را انتخاب می‌کنیم تا پرتفوی آن را بررسی کنیم.

در تصویر می‌توانید پرتفوی ارز دیجیتال این شرکت را مشاهده کنید.

پرتفوی ارز دیجیتال Coinbase Ventures

همچنین، می‌بینید که این شرکت به تفکیک در حوزه‌های مختلف ارز دیجیتال چقدر سرمایه‌گذاری کرده است.

ذکر یک نکته در اینجا بسیاری ضروری است! یک راه مهم برای شناسایی ارزهای مستعد رشد این است که توکن یا توکن‌های مشترک پرتفوی شرکت‌های مختلف را بررسی کنیم. قطعاً وجود یک توکن در چند سبد سرمایه‌گذاری نشانه‌ی این است که آن پروژه ارزشمند است و می‌توان رشد خوبی برای آن در آینده متصور شد.

نکته‌ی آخر برای حرفه‌ای‌ها در این بخش اینکه اگر به آدرس عمومی ولت نهنگ‌ها دسترسی دارید، می‌توانید از طریق سایت‌های زیر، ولت آن‌ها را بررسی کنید:

  • arkhamintelligence.com
  • debank.com

همچنین وب‌سایت etherscan.io می‌تواند دیتای خوبی از بلاکچین در اختیار شما قرار دهد.

4. پروژه‌هایی که TVL بالایی دارند.

سه حرف TVL مخفف «Total Value Locked» به معنی «ارزش کل قفل‌شده» است. اما TVL جه چیزی را می‌رساند؟ تی‌وی‌اِل، مجموع پول و ارزهای دیجیتال است که مردم در پروتکل‌های دیفای سپرده‌گذاری کرده‌‌اند.

یک بانک را در نظر بگیرید … هرچه افراد بیشتری به این بانک مراجعه و سرمایه‌ی خود را نزد این بانک سپرده‌گذاری کنند، ارزش و اعتبار این بانک روز به روز بیشتر خواهد شد. شاخص TVL دقیقاً همین مفهوم منتها در دنیای ارزهای دیجیتال است.

این شاخص در پیش‌بینی آینده‌ی بازار کریپتو کارایی خاص خود را دارد. کاهش TVL یعنی آن‌هایی که ارز دیجیتال دارند، قصد ندارد به سرمایه‌گذاری ادامه بدهند و می‌خواهند رمزارزهای خود را بفروشند یا تبدیل کنند یا به معاملات کوتاه‌مدت بپردازند.

بالعکس، افزایش شاخص TVL نشان‌دهنده‌ی این است که سرمایه‌گذاری و نگهداری ارزهای دیجیتال برای طولانی‌مدت، اولویت اصلی سرمایه‌گذارها است که به افزایش قیمت‌ها منجر خواهد شد.

فاکتور TVL را از کجا بررسی کنیم؟

برای بررسی TVL می‌توانید به سایت‌های زیر مراجعه کنید:

  • defillama.com
  • l2beat.com

وارد سایت “DeFiLlama” می‌شویم. در بخش “Overview” از منوی سمت چپ، می‌توانیم ارزش کل قفل‌شده در دنیای کریپتو همینطور پروژه‌های مختلف را در ادامه ببینیم. پروژه‌ای که TVL بالاتری دارد، معمولاً ارزش بیشتری دارد و می‌تواند رشدهای خوبی داشته باشد. به بیان ساده، افراد بیشتری به این پروژه اعتماد کرده‌اند.

ارزش کل قفل شده در پروژه های کریپتو

در تصویر بالا، پروژه‌ی لیدو (LIDO) را می‌توانید برای نمونه مشاهده کنید. اگر این پروژه را مانند بانک در نظر بگیریم، شاخص TVL این پروژه نشان می‌دهد روند اعتماد سرمایه‌گذارها و به بیان بهتر روند جذب کاربران جدید در این پروژه به چه صورت بوده است.

نکته‌ی حیاتی این است که شاخص TVL را باید بر اساس تعداد اتریوم (ETH) یا توکن‌های بومی استیک‌شده بسنجیم، نه بر حسب دلار!

آنچه رشد یک پروژه را نشان می‌دهد این است که تعداد اتریوم‌هایی که در آن پروژه سرمایه‌گذاری می‌شوند، افزایش داشته باشد. ارزیابی شاخص TVL بر اساس دلار ما را به خطا می‌اندازد.

فرض کنید یک پروژه در ابتدای کار دو اتریوم سرمایه جذب کرده است و هر اتریوم 1000 دلار ارزش دارد. با افزایش قیمت اتریوم به 1500 دلار، ارزش دلاری پروژه به 3000 دلار می‌رسد، اما خطای کار اینجاست که تعداد اتریوم‌ها افزایش نیافته است و پروژه رشدی نداشته و نتوانسته سرمایه‌ی جدیدی جذب کند!

درست مانند بانکی که مشتری جدیدی نگرفته است و صرفاً ارزش دارایی‌های فعلی بانک افزایش داشته است که این به معنی عملکرد موفق نیست!

چگونه بهترین پروژه‌ها را از نظر TVL شناسایی کنیم؟

قطعاً در این دو وب‌سایت، پروژه‌هایی که جزو برترین‌ها هستند، پروژه‌های خوبی به‌حساب می‌آیند؛ اما قلق کار در اینجاست که هر روز یا هر هفته این دو سایت را بررسی کنیم و ببینیم کدام که تا دیروز خبری از آن‌ها نبود، امروز وارد لیست 20 یا 30 پروژه برتر شده‌اند.

این پروژه‌های جدیدالورود، قطعاً رشد خوبی را در آینده خواهند داشت. شاید بتوانیم موضوع را از این زاویه بررسی کنیم که پروژه‌های بزرگ صدر لیست، رشد خود را تجربه کرده‌اند و احتمالاً دیگر جهش عجیب و غریبی نخواهند داشت و آهسته و پیوسته مسیر خود را ادامه می‌دهند. در عوض، پروژه‌های تازه‌وارد پتانسیل رشد بالایی دارند.

نکته‌ی آخر این بخش اینکه اتریوم همیشه بالاترین میزان TVL را دارد؛ چراکه بلاکچین آن بهترین بستر برای توسعه‌ی پروژه‌های مختلف در حوزۀ ارزهای دیجیتال است.

5. پروژه‌هایی که زیرمجموعه‌ی شرکت‌ها و بنیادهای بزرگ هستند.

شرکت‌ها و بنیادهای بزرگ، گاهی به‌منظور رفع نیازهای خود یا رسیدن به یک هدف خاص، اقدام به ایجاد یک پروژه‌ی ارز دیجیتال، یا سرمایه‌گذاری روی یک پروژه‌ی کوچک می‌کنند.

معمولاً توکن‌های این پروژه‌ها در ابتدای عرضه رشد بسیار خوبی دارند. بنابراین راه پنجم شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد این است که این اخبار این شرکت‌ها و بنیادها را دنبال کنیم و ببینیم این‌ها قصد سرمایه‌گذاری روی چه پروژه‌هایی را دارند.‌

در تصویر زیر می‌توانید لیست این شرکت‌های بزرگ را مشاهده کنید و پیگیر اخبار آن‌ها باشید.

شرکت ها و بنیادهای بزرگ فعال در حوزه کریپتو

بهترین راه این است که اولاً صفحات مجازی این شرکت‌ها مانند توییتر آن‌ها و دوماً صفحات مجازی بنیان‌گذاران این شرکت‌ها را دنبال کنیم.

برای نمونه، پروژه‌ی سلستیا (Celestia) را اینجا آورده‌ایم که زیرمجموعه‌ی “Interchain Foundation” است و توکن آن تیا (TIA) می‌باشد. رشد این توکن از زمان عرضه اولیه را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

پروژه سلستیا و ارز دیجیتال تیا و رشد زیاد این پروژه

6. توکن‌هایی که از سمت افراد مشهور در توییتر حمایت می‌شوند.

در بازار ارزهای دیجیتال، فعالان معتبری داریم که گاهی پس از تحقیقات زیاد به یک پروژه یا پروژه‌های خاص علاقه نشان می‌دهند و آن‌ها را در شبکه‌های مجازی معرفی و توصیه می‌کنند.

با دنبال کردن این افراد، می‌توانیم به راحتی توکن‌های خوبی را شناسایی کنیم و در واقع نیمی از مسیر که شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد است را برویم و نیمی دیگر باقی می‌ماند که شامل بررسی‌های تکمیلی و پیدا کردن نقاط ورود و خروج مناسب و مدیریت سرمایه می‌شود.

در کنار بنیان‌گذاران پروژه‌های بزرگ کریپتویی، می‌توانید این افراد را نیز در شبکه‌های مجازی، به‌خصوص توییتر یا همان ایکس، دنبال کنید:

  • Vitalik Buterin
  • CZ
  • Andre Cronje
  • Justin Sun
  • Charles Hoskinson
  • Gavin Wood
  • Lark Davis
  • Bitcoin Archive
  • Elon Musk
  • Plan B
  • Michael Saylor
  • Andreas Antonopoulos
  • Brian Armstrong
  • Adam Back
  • Dan Held
  • Charlie Lee
  • Nick Szabo
  • Barry Sillbert
  • Chris Burniske

به دو نکته توجه داشته باشید؛ اول اینکه حتماً صفحه‌ی رسمی این افراد را فالو کنید، و دوم اینکه معرفی یک توکن حتی توسط چند نفر دلیل بر خوب بودن آن نیست! گاهی ممکن است یک پروژه مانند لونا حتی با وجود مارکت‌کپ بالا نابود شود!

هر کسی می‌تواند اشتباه کند. بنابراین ضرورت دارد حتماً خودمان دربارۀ پروژه‌ای که معرفی می‌شود، تحقیقات لازم را انجام دهیم.

7. توکن‌هایی که در مقالات افراد و شرکت‌های تحلیلی معتبر به آن‌ها اشاره می‌شود.

امروزه بسیاری از افراد، گروه‌ها و شرکت‌ها در حوزۀ کریپتو تحلیل‌های خود را ارائه می‌دهند؛ از بیت‌کوین یک میلیون دلاری تا نابودی کامل ارزهای دیجیتال! که به بسیاری از این تحلیل‌ها نمی‌توان اطمینان کرد.

اما در این میان افراد و شرکت‌های تحلیلی بسیار معتبری هستند که دنبال کردن آن‌ها خالی از لطف نیست. با دنبال این افراد و شرکت‌ها و البته مقالاتشان، می‌توانیم به راحتی از پیدایش حوزه‌های جدید در کریپتو مطلع شویم.

برای نمونه، قبل از اینکه صحبت از هوش مصنوعی و تلفیق آن با کریپتو به میان بیاید، ویتالیک بوترین، در مقاله‌ای تحت عنوان “AI + Crypto” به این موضوع و مزیت‌ها و چالش‌های آن اشاره کرده بود.

اکنون توصیه‌ی ما به شما این است که مقالات افراد و شرکت‌های زیر را همیشه دنبال کنید:

  • Vitalik Buterin
  • Messari Research
  • Coinbase
  • Binance Research
  • Delphi Digital
  • VanEk
  • The Block

مقالات مربوط به صرافی‌های معتبر مانند Gemini، OKX و همینطور مقالات تخصصی حوزۀ بلاکچین و کریپتو در پلتفرم “Medium” نیز بایستی بررسی شوند.

8. پروژه‌هایی که توسعه‌ی زیادی دارند.

فناوری بلاکچین، زیرساخت تمام پروژه‌های کریپتویی به‌شمار می‌آید و تیم توسعه و برنامه‌نویسی وظیفه دارند شب و روز با بلاکچین دست و پنجه نرم کنند تا بتوانند مشکلی را برطرف نمایند.

در نتیجه می‌توانیم اینطور برداشت کنیم که هرچه تیم توسعه فنی شامل برنامه‌نویسی، محصول و … بزرگتر و قوی‌تر باشد، آن پروژه ارزشمند است و می‌تواند جزو آیتم‌های ما برای سرمایه‌گذاری باشد.

میزان توسعه فنی یک پروژه را می‌توانیم از وب‌سایت‌های زیر بررسی کنیم:

  • cryptomiso.com
  • certik.com

پروژه‌هایی که افزایش توسعه فنی داشته‌اند، اولویت اول ما هستند. طبیعتاً پروژه‌هایی مانند اتریوم، پالیگان و … که قدیمی و شناخته‌شده هستند، بخش بزرگی از فرآیند توسعه خود را پشت سر گذاشته‌اند.

در وب‌سایت اول یعنی “cryptomiso.com” می‌توانیم میزان توسعه‌ی فنی یک پروژه را مشاهده کنیم، و در وب‌سایت دوم (certik.com)، می‌توانیم یک پروژه را از جنبه‌های مختلف مانند امنیت، کدنویسی، عملکرد و … بررسی کنیم.

تصویر زیر، پروژه‌ی فانتوم پروتکل را نشان می‌دهد:

پروژه فانتوم پروتکل همانطور که مشاهده می‌کنید، پروژه‌ی فانتوم پروتکل در مجموع نمره‌ی 73 از 100 گرفته است. با بررسی دقیق‌تر و موشکافانه می‌بینیم که این پروژه ایراداتی دارد. برای مثال، وضعیت مالکیت این پروژه نامشخص است. همینطور مالک این پروژه، دسترسی‌های زیادی دارد که چندان مطلوب نیست!

فرض کنید شما ارز دیجیتالی را خریداری می‌کنید که مالک یا ارائه‌دهنده‌ی آن می‌تواند هر زمان که می‌خواهد قیمت را دستکاری کند، یا دارایی شما فریز کند، یا برخلاف آنچه ادعا شده، این رمزارز غیرمتمرکز نیست! در این صورت ریسک سرمایه‌گذاری در این ارز دیجیتال بالا خواهد بود!

موارد دیگری نیز هستند که بررسی آن‌ها می‌تواند ما را به این نتیجه برساند که یک پروژه تا چه میزان قابل اعتماد است. برای مثال، پروژه‌ای که مدت‌هاست هیچ تغییری در کدهای خود نداشته، قطعاً از نظر امنیتی نمی‌تواند مورد اعتماد باشد!

9. پروژه‌هایی که رشد زیادی در درآمدزایی داشته‌اند.

جای بحث نیست که درآمد و کسب درآمد تقریباً مهمترین هدف هر پروژه است. اگر درآمد نباشد، هیچ پروژه‌ای نمی‌تواند پیشرفت کند و درآمد بیشتر یعنی توسعه‌ی زیرساخت‌ها، استخدام نیروهای متخصص، تبلیغات بیشتر و در مجموع توسعه‌ی بیشتر پروژه و در نهایت ارزش پروژه که متعاقباً افزایش خواهد یافت.

داده‌های مربوط به درآمد پروژه‌های رمزارز گاهی بسیار سخت به‌دست می‌آیند. ما در این بخش وب‌سایت:

  • tokenterminal.com

را به شما معرفی می‌کنیم. در این سایت می‌توانید دیتای خوبی از درآمد پروژه‌های مختلف در حوزۀ کریپتو داشته باشید.

البته بخش زیادی از دیتای این سایت رایگان نیست و برای دسترسی باید اشتراک تهیه کنید. به‌طور کلی، صورت‌های مالی و اطلاعاتی از این قبیل در فضای کریپتو آنچنان در دسترس نیستند.

وارد این وب‌سایت شوید و پروژه‌ی مد نظر خود را انتخاب کنید. برای نمونه، ما در تصویر زیر پروژه پنکیک‌سوآپ را انتخاب کرده‌ایم. همانطور که مشاهده می‌کنید، دیتای کاملی از این پروژه را می‌توانید در وب‌سایت توکن ترمینال مشاهده کنید.

پروژه‌ هایی با رشد زیاد در درآمدزایی

10. پروژه‌هایی که در آمریکا هستند.

این مورد بیشتری تجربی است. تجربه نشان داده پروژه‌هایی که در آمریکا لانچ می‌شوند، معمولاً رشد‌های خوبی، طبق آمارها، دارند. بنابراین می‌توانیم از این معیار هم برای شناسایی ارزهای مستعد رشد استفاده کنیم.

پروژه‌های آمریکایی را می‌توانیم در پرتفوی اکثر سرمایه‌گذاران آمریکایی ببینیم. البته این مورد همیشگی نیست ولی در بیشتر مواقع صدق می‌کند.

با بررسی سایت‌هایی مانند cryptocarp.com می‌توانیم روی این موضوع صحه بگذاریم. برای مثال اگر در این سایت شرکت “Animoca Brands” را بررسی کنیم، می‌بینیم که این شرکت از نظر پراکندگی جغرافیایی در سرمایه‌گذاری‌های خود، تقریباً بیشترین سهم را به ایالات متحده آمریکا داده است.

توزیع سرمایه گذاری شرکت انیموکا برند؛ رابطه جالب کشور آمریکا و ارزهای دیجیتال مستعد رشد شناسایی ارزهای مستعد رشد؛ ترندهای 2024 و 2025

در این مطلب 10 معیار مختلف برای شناسایی ارزهای مستعد رشد عنوان کردیم. در نهایت قصد داریم پنج حوزه‌ی ترند یا مطرح از کریپتو را انتخاب و توکن‌هایی را به‌عنوان سرنخ به شما معرفی کنیم.

ارزهای مستعد رشد در سال های 2024 و 2025توجه: تمام پروژه‌ها و توکن‌هایی که در این مقاله معرفی شده‌اند، صرفاً جنبه‌ی سرنخ دارند و سرمایه‌گذاری بدون تحقیق و بررسی در هیچ‌کدام از پروژه‌های یادشده توصیه نمی‌شود.

راهنمایی: روی توکن‌هایی که با رنگ سبز مشخص شده‌اند، وقت بیشتری بگذارید!

  • DEPIN: مخفف Decentralized Physical Infrastructure
  • RWA: مخفف Real World Assets

جمع‌بندی آنچه گفته شد …

بخش جمع‌بندی را با کلمه‌ی صبر شروع می‌کنیم. قطعاً شناسایی ارزهای مستعد رشد نیاز به صبر و حوصله دارد، چراکه قرار نیست صرفاً با بررسی یک یا دو وب‌سایت یا خواندن یک یا دو خبر به نتیجه برسیم و بهترین‌ها را شناسایی کنیم!

آنچه گفته شد ماحصل تجربه و البته تحقیق بود که سعی کردیم به بیان ساده راه و روش شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد را برای شما توضیح دهیم. به‌عنوان کلام آخر، باید همواره به دو نکته توجه داشته باشید.

نکته‌ی اول اینکه یادگیری در بازار ارزهای دیجیتال هرگز به انتها نمی‌رسد! بدون کسب علم و تجربه‌ی لازم، شکست شما در بازاری مانند کریپتو حتمی خواهد بود چراکه این بازار روز به روز در حال گسترش است.

نکته‌ی دوم اینکه در تمام سرمایه‌گذاری‌های خود بایستی مدیریت سرمایه، مدیریت ریسک و نقاط ورود و خروج مناسب را مشخص کنید تا دچار چالش نشوید!

وب‌سایت‌هایی که در این مقاله از آن‌ها نام بردیم …

در این مطلب، به وب‌سایت‌هایی مراجعه کردیم که همگی به‌نوعی مرجع و کاملاً قابل اعتماد هستند. برای راحتی شما عزیزان و دسترسی بهتر، لیست این وب‌سایت‌ها را به‌صورت یکجا می‌توانید مشاهده کنید:

وب‌سایت‌های استفاده شده در این مطلب

سوالات متداول

بله، ما با در نظر گرفتن چند فاکتور مهم و بررسی بازار ارزهای دیجیتال از جوانب مختلف می‌توانیم ارزهای دیجیتال مستعد رشد را شناسایی و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم.

در شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد، بایستی دنبال پروژه‌ها و توکن‌هایی بگردیم که:

  • در هکتون‌ها شرکت می‌کنند.
  • جذب سرمایه دارند.
  • در پرتفوی سرمایه‌گذاران بزرگ هستند.
  • شاخص TVL بالایی دارند.
  • زیرمجموعه‌ی شرکت‌ها و بنیادهای بزرگ هستند.
  • از سمت افراد مشهور در توییتر حمایت می‌شوند.
  • در مقالات افراد و شرکت‌های تحلیلی معتبر به آن‌ها اشاره می‌شود.
  • توسعه‌ی زیادی دارند.
  • رشد زیادی در درآمدزایی داشته‌اند.
  • و در نهایت پروژه‌هایی که در آمریکا هستند.

پیدا کردن این پروژه‌ها و توکن‌هایشان با استفاده از منابعی که در این مقاله معرفی کردیم، کار بسیار راحتی است.

اگر در بررسی پروژه‌های مختلف ارز دیجیتال بارها به یک توکن تکراری برخورد کردیم، به احتمال بسیار زیاد آن توکن آینده‌ی درخشانی دارد. توجه به این مطلب، شاه کلید شناسایی ارزهای دیجیتال مستعد رشد است.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خطا!

متن جستجو باید حداقل 3 حرف باشد.